SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY 230 g – GLUTEN OUT

21.84 

SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY 230 g – GLUTEN OUT

GLUTEN OUT (pizza)

21 w magazynie

Najniższa cena ( 10-04-2025 ): 21.84  SKU: 5904610312827 Kategoria:
Report Abuse
Opis

SKŁADNIKI
mieszanka na ciasto [mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.

OPIS
Odkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealne płótno dla Twoich kulinarnych inspiracji. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki
2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj – dzieje się magia!
3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 42,7 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 1,8 g
Sól: 0,4 g

UWAGA
Opakowanie zawiera saszetkę z pochłaniaczem tlenu – NIE DO SPOŻYCIA!

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć wciągu 2 dni.

Producent:

GLUTEN OUT (pizza)

Dostawa
Informacje dodatkowe
Opinie (0)
Infromacje o Sprzedawcy
More Products